Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya col·labora amb Femarec
20/01/2020 14:04:24 , BarcelonaUn any més, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya possibilita la continuïtat del projecte SAO Català. Gràcies a la seva col·laboració, el Servei d'Anàlisi de l'Ocupabilitat i Atenció Social (SAO) segueix vigent aquest 2019, cercant incrementar les possibilitats d’accés al mercat laboral dels joves que es troben en situació d’atur i tenen dificultats per trobar feina.

Foment de la llengua catalana per a la inserció laboral

L’increment d’oportunitats d’accés al mercat laboral s’assoleix gràcies a una millora de la comprensió i fluïdesa de la llengua catalana, l'adquisició de vocabulari relacionat amb el mercat laboral i, per descomptat, l'assumpció de les competències que permeten afrontar un procés de selecció.

Aquest servei neix per diversos motius, com ara l’alta taxa persones en situació d’atur que pertanyen a col·lectius amb nivells lingüístics deficitaris, sobretot pel que fa al català. A més, creiem fermament que la llengua catalana és indispensable per a propiciar i garantir una completa inserció laboral i social a la realitat de Catalunya.

El Departament de Cultura ha escollit, un cop més, el manteniment d’aquest projecte com a beneficiari de les subvencions atorgades a iniciatives sense ànim de lucre adreçades a promoure l'ús de la llengua catalana a Catalunya. A més, una part dels fons que financen les actuacions subvencionades provenen de cabals que atorga la Junta d'Herències de la Generalitat de Catalunya

Femarec amb la recerca i el manteniment de llocs de treball

El projecte SAO de Femarec, dins del qual s'emmarca l'itinerari específic de foment del català, és una activitat que porta més de 15 anys aportant competències laborals indispensables per obtenir i/o mantenir la feina a milers de persones pertanyents a diferents col·lectius en risc d'exclusió.Tags: Formació,integració laboral,Cursos subvencionats,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web