Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’estiu al Centre de Dia de Salut Mental
04/10/2019 14:09:35 , BarcelonaCada any, el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec organitza activitats especials amb l’arribada de l’estiu, que contribueixen a optimitzar la rehabilitació de les persones usuàries del centre.

Naturalesa, cultura, esport i lleure

Durant la primera quinzena d’agost, usuàries i monitores del centre van realitzar diverses sortides, tant a la ciutat de Barcelona com a d’altres indrets del territori català. Una visita a La seu de Manresa, una sortida a l’Skating Club de Barcelona, una excursió a la Vall de Núria, una escapada a la piscina el Bosc Tancat de Cerdanyola i una sortida a la bolera del centre comercial La Maquinista són les diferents activitats que les persones usuàries han pogut gaudir.

Aquestes sortides pretenen ser un espai d’oci i de relació on es pugui gaudir de la natura, la cultura, l’esport i els i les companyes.

El Centre de Dia de Salut Mental de Femarec

Des de fa més de 15 anys, el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec, dona servei als treballadors/ores del Centre Especial de Treball (CET) amb trastorn mental sever i que presenten dificultats derivades de la seva malaltia (aïllament social, manca d'habilitats socials, dificultats en les funcions cognitives superiors i psicomotrius...), les quals afecten la seva integració laboral i, per tant, en el manteniment del lloc de treball.  Durant l’any 2018, 69 persones van ser ateses al Centre de Dia de Salut Mental.Tags: salut mental,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web