Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Cristian Alonso, usuari del CET de Femarec, participa en la Cursa de la Mercè
01/10/2019 15:19:27 , BarcelonaEl passat diumenge 29 de setembre, els carrers de Barcelona van celebrar la seva cita anual amb la Cursa de la Mercè en la seva 41a edició. Cristian Alonso, treballador de la secció de Gestió de Residus del Centre Especial de Treball de Femarec, va ser un dels més de 12.500 inscrits. Amb una marca de 48 minuts va recórrer els 10km del recorregut, passant per alguns dels carrers principals de la ciutat com ara l’Avinguda Paral·lel, la Gran Via de les Corts Catalanes, el Passeig de Sant Joan o la Plaça d’Espanya.

Alonso va obtenir la 2a posició en la categoria de persones amb discapacitat intel·lectual i va quedar en la posició 1.962 del total d’inscrits. La nostra més sincera felicitació per a l’atleta!

L’origen de la Cursa de la Mercè

Els orígens de les activitats esportives celebrades en el marc de les festes de la Mercè es remunten al 1900, amb una carrera de bicicletes, i més tard amb una carrera pedestre de 500 metres al parc de la Ciutadella. Després d’aquests precedents, la primera cursa de la Mercè tal i com la coneixem avui es va celebrar l’any 1979. Juntament amb la de El Corte Inglés, ambdues cites van esdevenir una oportunitat d’ocupar els carrers de Barcelona corrent. De les 66 curses que tenen lloc a Barcelona, la de Mercè és la segona més veterana.

Femarec i l’esport

L’equip de futbol de Femarec es va iniciar l’any 1996 de manera espontània quan alguns dels treballadors del CET, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic. Un any més tard, l’equip es va consolidar i es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL.

Actualment, Femarec té dos equips de futbol inscrits a l’associació, integrats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que es troben setmanalment per entrenar.Tags: discapacitat,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web