Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Special Olympics Catalunya, campió del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
27/09/2019 14:09:23 , BarcelonaEl passat diumenge 22 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, Special Olympics Catalunya va revalidar el títol de campió del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Per vuitena vegada, el conjunt català de futbol sala per a persones amb discapacitat física es va erigir el campió d’aquesta competició després de guanyar els tres partits disputats. Francesc Tena, treballador en la secció de gestió de residus del Centre Especial de Treball (CET) de Femarec, va ser un dels vuit futbolistes participants al torneig.

En aquesta 10a edició, els equips contrincants van ser, per ordre de classificació, l’Unitts FC València, l’ASD Pepo Team de Cremona (Itàlia) i el Watford FC (Anglaterra), equip que va ser distingit amb el premi Fair play.

Aquest cap de setmana futbolístic es va completar amb una visita al Camp Nou i amb la rebuda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, per part de la regidora Margarita Mari Klose i amb la presència del president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau. Durant aquesta trobada, els jugadors van poder gaudir de la jornada castellera des del balcó de l’ajuntament.

Un esdeveniment assenyalat

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzat per Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha esdevingut un dels esdeveniments socials i esportius per a persones amb discapacitat més consolidats de la ciutat comtal. En el marc de la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea que pretén promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa, la competició promou també la inclusió i la integració social d’aquest col·lectiu a través de l’esport. Cal destacar, també, el seu caràcter internacional, amb equips europeus en cada edició.

Femarec amb l’esport

L’equip de futbol de Femarec es va iniciar l’any 1996 de manera espontània quan alguns dels treballadors del CET, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic. Un any més tard, l’equip es va consolidar i es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL.

Actualment, Femarec té dos equips de futbol inscrits a l’associació, integrats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, que es troben setmanalment per entrenar.Tags: discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web