Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Canastretes per a nadons amb Femarec
12/07/2019 13:33:32 , BarcelonaVols obsequiar els naixements de la teva empresa de la manera més especial? Amb les canastretes per a nadons de Femarec sorprendràs amb un regal original d’enhorabona, format per productes exclusius i de molta utilitat.

Amb aquest obsequi, podràs donar la teva felicitació més personal i còmoda. Com? Posem al teu abast un catàleg adaptat a tots els gustos i pressupostos. A més, també podràs escollir si t’ho fem arribar a tu o bé directament a les mares i als pares.

Gran varietat de productes amb valor social

Les canastretes es composen d’un ampli ventall de productes que va molt més enllà dels primers mesos de vida del nadó. El teu obsequi serà un regal ple d’experiències que acompanyarà a l’infant durant molts anys, fins i tot el seu embolcall. A més, pots personalitzar-lo, si ho desitges, incloent el nom del nadó a la felicitació o alguna frase en concret.

Adquirint aquest producte contribuiràs a la promoció d’un envelliment saludable i l’allargament de la vida laboral de gairebé 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever (TMS) del nostre Centre Especial de Treball. A més d’original i útil, també és un regal amb valor social!

Fes la teva comanda

Fer la comanda és molt senzill. Només cal que ens escriguis un correu a relacionsexternes@femarec.cat o truquis al 93 303 65 00, indicant el model que desitges i l’adreça de lliurament. La canastreta arribarà en un màxim de 3 dies hàbils al seu destí. En cas que no tinguem el producte en estoc, com a màxim, seran 10 dies.

El Centre Especial de Treball de Femarec

El Centre Especial de treball de Femarec va néixer el 1993 per integrar laboralment un grup de 12 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. A dia d’avui, el CET dona feina a un total de 150 persones i ofereix múltiples productes i serveis amb valor social a les empreses. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.Tags: Centre Especial de Treball,serveis CET,canastretes,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web