Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Com respondre en una entrevista de feina
14/06/2019 14:43:06 , BarcelonaEn anteriors ocasions hem parlat de les preguntes freqüents que ens podem trobar en una entrevista de feina així com de diferents consells alhora d’afrontar una entrevista de treball. Aquesta vegada, volem oferir algunes orientacions sobre com cal respondre a les preguntes que ens podem trobar en una entrevista laboral.

El primer que cal tenir clar és que la resposta perfecta no existeix i que aquesta dependrà sempre del lloc de treball al qual optem. Ara bé, això no impedeix que ens puguem preparar prèviament.

Sempre hem de respondre mostrant els nostres punts forts en relació al lloc de feina, no només hem de parlar de la preparació teòrica sinó que també cal posar exemples concrets d’èxit. Per poder-ho fer, caldrà que estudiem en què consistirà la futura feina, així com l’empresa i el seu sector.

Com afrontar les preguntes?

  • Respondre amb sinceritat evitarà que en cap moment et contradiguis o en el cas que vulguin corroborar allò que els has explicat, ho podran fer sense problemes.

  • Ser sincer no és incompatible amb ressaltar allò que més t’interessa. Evita exposar situacions problemàtiques, els teus defectes o les pitjors errades que has comès mai en l’àmbit laboral.

  • Parlar i respondre amb energia i entusiasme és important per captar l’atenció de l’entrevistador i alhora mostrar que ets una persona proactiva, amb interès i ganes pel nou lloc de feina.

  • Evita fer menció de sentiments, les respostes sempre han de ser purament laborals: metes que vols aconseguir, reptes que t’agradaria afrontar...

Femarec t’ajuda a trobar feina

Femarec ajudem a les persones que es troben en situació d’atur a formar-se per poder trobar un lloc de feina, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 27 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants.Tags: Formació Ocupacional,Cursos subvencionats,Formació,integració laboral,orientació,agència de col·locació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web