Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El sector de la discapacitat i especials dificultats torna a sortir al carrer per a exigir millores en el finançament públic
21/05/2019 15:43:47 , BarcelonaAvui dimarts 21 de maig ha tornat a ser una jornada molt important per a totes les entitats del sector de la discapacitat i especials dificultats de Catalunya. Gairebé 4.000 persones han sortit als carrers de Barcelona per a exigir millores en el finançament públic de les entitats i dels Centres Especials de Treball (CETs).

Les retallades i congelacions que aquest sector pateix des de fa anys han provocat la precarització progressiva en la qualitat de l’atenció a aquestes persones. Aquesta és una situació que ve de lluny, amb la congelació de subvencions després de l’esclat de la crisi. Ara, el sector veu amenaçada la viabilitat del seu model d’inserció laboral.

Després de la manifestació de l’11 d’abril, les entitats ens hem sentit escoltades i el nostre govern comparteix que hi ha una greu problemàtica que cal solucionar, però ens emplacen a seguir-ne parlant durant els pròxims mesos. No obstant, la situació és molt greu i necessitem compromisos immediats i solucions urgents. És per això que entitats del sector de tot Catalunya hem tornat a sortir avui als carrers de Barcelona.

Aquesta vegada,  la concentració ha tingut lloc davant la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, al carrer Passeig Taulat 266-270 de Barcelona.

Femarec es mobilitza per a exigir allò que li pertoca

A Femarec, més de 200 persones, usuàries i treballadores han sortit avui al carrer per tal d’unir-se a les reivindicacions del tercer sector. Aquesta concentració és l’última mobilització després de l’11 d’abril i de les diverses accions que s’han anat organitzant en els darrers mesos. Des de les entitats del sector tenim clar que aquesta és una situació d’urgència i seguirem exigint els nostres drets tants cops com calgui.Tags: discapacitat,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,Centre de Dia,salut mental,malaltia mental,Retallades,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web