Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec es prepara per la mobilització a Barcelona per a la millora del finançament
09/04/2019 12:25:03 , BarcelonaAquest pròxim dijous, dia 11 d’abril, les entitats associades a l’AEES Dincat estan convocades a participar a una mobilització a Barcelona per exigir millores en el finançament tant dels Centres Especials de Treball (CET) com dels mòduls dels serveis assistencials. Aquesta mobilització respon a la voluntat majoritària per part dels associats, aprovada en l’Assemblea realitzada el passat 13 de març. Des de Femarec ens adherim a aquesta mobilització i ens preparem per sortir al carrer a reclamar allò que ens pertany i ja fa setmanes que estem demanant.

 

Tenim drets i els exigim!

Per què sortim al carrer? Per denunciar la manca de finançament públic que pertoca per llei i que posa en risc 9.000 llocs de treball de persones amb discapacitat i especials dificultats. Exigim a l’Estat que compleixi amb el pressupost necessari per tal de finançar la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) als Centres Especials de Treball.

 

A més, com ja va denunciar Joan Segarra, president de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, en roda de premsa al Col·legi de Periodistes el passat 28 de març, les entitats socials viuen una situació molt complexa, “assumint una sobrecàrrega insostenible per l’infrafinançament crònic dels serveis i la congelació de tarifes des de fa 10 anys”. La “dècada perduda” està ofegant les entitats socials, que reclamen el finançament del 100% de la cartera de serveis socials per part de l’Administració, ja que són serveis de titularitat pública i cal garantir la cobertura de drets socials.

 

Treballem per una societat inclusiva i exigim al govern el seu compromís pel dret a treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats. És necessari un nou model que garanteixi l’accés al mercat laboral a tothom per igual. Ens urgeix una resposta que recolzi la discapacitat i el compliment del finançament.

 

Itinerari de la mobilització

El recorregut de la mobilització s’iniciarà a les 11h a la Delegación del Gobierno, passarà pel Departament d’Economia i finalitzarà a la Direcció General d’Economia Social. Aquí pots consultar-lo amb detall. Es preveu que finalitzi cap a les 13.30h.

 

Per raons logístiques, AEES Dincat demana a totes aquelles entitats que estiguin interessades en participar, que omplin aquest formulari.Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,integració laboral,Retallades,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web