Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec conclou amb èxit les jornades al Saló de l’Ocupació Juvenil
22/03/2019 14:58:24 , BarcelonaEls dies 21 i 22 de març s’ha celebrat a Barcelona el Saló de l’Ocupació Juvenil, al qual Femarec hi ha assistit amb un estand informatiu i la posada en pràctica d’un innovador taller.

El Saló de l’Ocupació Juvenil

Enguany s’ha celebrat la segona edició d’aquest esdeveniment, pensat per als joves d’entre 16 i 35 anys que cerquen el seu primer lloc de feina o bé busquen reorientar-se. Des d’aquest punt de trobada s’ofereix impuls i acompanyament als assistents, connectant-los amb tota la oferta formativa i laboral que hi ha al seu abast.

El Saló de l’Ocupació Juvenil, que s’emmarca dins de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira Barcelona, ha  consolidat el seu èxit al recinte firal de Montjuïc. Amb la presència d’un gran nombre assistents, ha coincidit amb el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura, de màsters i postgraus.

El taller de Lego amb Femarec

Dijous 21 al matí, Femarec va posar en pràctica una dinàmica innovadora a través del popular joc de Lego. Mitjançant les diferents peces que proporciona el taller, els participants creen construccions que representen la visió de futur que tenen d’ells mateixos i, a partir de les preguntes dels dinamitzadors, s’endinsen en un procés d’autoconeixement i introspecció. Per últim, es conclou la sessió amb la valoració de l’activitat.

Femarec i l’Ocupació Juvenil

Femarec dedica gran part de la seva activitat a facilitar la inserció sociolaboral dels joves a través de diferents programes d’orientació, pràctiques i formació, entre els que destaquen:  InOut i InJoveun programa d’orientació i/o formació professional per a joves de 16 a 19 anys inscrits a Garantia Juvenil; Femcim, que treballa per la inserció social de joves ex tutelats i Believe in you, basat en un procés d’apoderament a través de la creació artística i per a joves d’entre 16 i 19 anys.Tags: Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web