Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec impartirà un taller de Lego al Saló de l’Ocupació Juvenil
15/03/2019 12:57:44 , BarcelonaFEMLEGO és el nom del taller que Femarec impartirà en el marc del Saló de l’Ocupació Juvenil, que se celebrarà els pròxims dies 21 i 22 de març, al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. El taller, concretament, tindrà lloc el dijous 21.

Autoconeixement, motivació i futur

FEMLEGO es dirigeix a joves d’entre 16 i 29 anys que persegueixen un objectiu professional i/o formatiu però que actualment no l’han desenvolupat i necessiten orientació sociolaboral.

L’activitat pretén facilitar la introspecció, tant a nivell personal com professional, per tal d’iniciar un procés d’autoconeixement que permeti identificar el camí cap a l’èxit. Concretament, busca augmentar la motivació vers el procés d’orientació sociolaboral, així com identificar els interessos, la perspectiva de futur dels participants i tot allò que és necessari per assolir el seu objectiu.

Aquest és un taller de manipulació, on els i les joves participants hauran de construir una figura amb peces LEGO partint d’una pregunta prèvia plantejada per les persones dinamitzadores de la sessió. L’objectiu no és la construcció en si sinó la descripció que la persona farà d’aquesta i la resposta a les diferents preguntes dels dinamitzadors. LEGO esdevé una eina educativa de mediació artística basada en la representació del pensament amb la que s’acompanya i es contribueix al desenvolupament personal a través de la creació artística.

Femarec i l’Ocupació Juvenil

Femarec dedica gran part de la seva activitat a facilitar la inserció sociolaboral dels joves amb diferents programes d’orientació, pràctiques i formació, entre els que destaquen:  InOut i InJove, un programa d’orientació i/o formació professional per a joves de 16 a 19 anys inscrits a Garantia Juvenil; Femcim, que treballa per la inserció social de joves ex tutelats i Believe in you, basat en un procés d’apoderament a través de la creació artística i per a joves d’entre 16 i 19 anys.Tags: Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web