Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec serà present al Saló de l’Ocupació Juvenil de Barcelona
12/03/2019 17:25:12 , BarcelonaEl Saló de l’Ocupació Juvenil, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona els propers dies 21 i 22 de març, és un espai pensat per a les persones joves que cerquen el seu primer lloc de feina i també per aquells que volen reorientar-se. Dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys, el Saló ofereix l’impuls i l’acompanyament necessari per acabar de donar aquell pas que tot sols no ens atrevim.

Què trobaré al Saló de l’Ocupació Juvenil?

El Saló de l’Ocupació Juvenil se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, connectant la població jova i tota la oferta formativa i laboral que hi ha a la seva disposició. Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i del Departament de Joventut, et permetrà descobrir serveis públics i municipals de recerca de feina, informar-te de programes i projectes d’orientació com els de Femarec, entrar en contacte amb empreses de treball que busquen joves talents, apropar-te al món de l’emprenedoria, conèixer alternatives de formació ocupacional amb gremis artesans i escoles gremials i assessorar-te sobre els teus drets i deures laborals.

S’hi ofereixen activitats i opcions diverses: assessorament, workshops, contactes amb empreses, tallers pràctics... Tot el necessari per accedir al món laboral i per trobar la feina que busques. Des de Femarec, entre d’altres accions, oferirem un taller de LEGO, que us explicarem en el nostre següent article, i que no us podeu perdre!

Femarec i l’Ocupació Juvenil

Femarec dedica gran part de la seva activitat a facilitar la inserció sociolaboral dels joves amb diferents programes d’orientació, pràctiques i formació, com els següents:

  •  InOut i InJove: orientació i/o formació professional per a joves de 16 a 19 anys. Aquests programes s’emmarquen dins de Garantia Juvenil.

  •  Femcim: treballa per la inserció social de joves ex tutelats.

  •  Believe in you: es basa en un procés d’apoderament que es du a terme mitjançant la creació artística i es dirigeix a joves d’entre 16 i 19 anys.Tags: Formació,Formació Ocupacional,Cursos subvencionats,ocupació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web