Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Forma’t amb Femarec i el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona
01/03/2019 14:48:24 , BarcelonaFemarec ofereix un munt de cursos per a persones en actiu i a l’atur. Aquest cop, hem unit esforços amb el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona per tal d’oferir la formació “Promoció i negoci a través de les xarxes socials”.

 

Ampliació i canvi de calendari

Aquesta formació, inicialment dirigida a treballadors i treballadores en actiu, ara s’amplia també a persones en situació d’atur.

 

A més, s’han posposat les dates previstes. El Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació iniciarà en breu la formació ”Promoció i negoci a través de les xarxes socials”: tindrà lloc durant els dies 15, 22 i 29 de març, 2, 5 i 26 d’abril i 3 de maig de 2019, a les instal·lacions de Masia Can Boscà (C/ Nova Cançó, 1, 08915, Badalona). L’horari serà de 9 a 14h els dies 26 d’abril i 3 de maig, i fins les 15h la resta de dies.

 

Femarec impartirà la formació en el marc del conveni de l’ús de les instal·lacions del Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació, promogut el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

 

Contingut de la formació i inscripcions

Els temes que es treballaran seran diversos:

  • Branding: imatge de marca vs imatge personal

  • El màrqueting digital

  • Foment de les relacions empresarials a través de les xarxes socials

Podeu consultar aquí tota la programació detallada.

Si esteu interessats o interessades, podeu trucar al 93 460 52 00 i preguntar per Cristina Martinez i/o Eva Palma. Les places són limitades.

 

La formació continuada i formació ocupacional amb Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Tenim una extensa experiència en la formació per a aturats i hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. Tots els cursos de Femarec estan 100% subvencionats per la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Des de 1994 també oferim cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis l'atenció a les persones.Tags: Formació Continuada,Cursos subvencionats,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web