Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Diputació de Barcelona col·labora amb el projecte Fer+Sa Gran de Femarec
14/01/2019 12:20:03 , BarcelonaDurant l’any 2018, la Diputació de Barcelona ha donat suport al projecte Fer+Sa Gran de Femarec, a través de la convocatòria de subvencions de les gerències de Benestar Social de l’àrea d’atenció a les persones.

 

 

Promovent un envelliment digne

 

La totalitat dels usuaris treballadors i de les usuàries treballadores del Centre Especial de Treball (CET) de Femarec tenen discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquests col·lectius envelleixen més ràpid que la resta i pateixen abans els canvis que dificulten seguir treballant amb la mateixa eficiència. No obstant això, l’activitat laboral els és indispensable, ja que es constitueix com l'eix central del seu procés de socialització.

 

És per això que Femarec ha creat el projecte Fer+Sa Gran, un programa d’actuacions transversals i complementàries a l’activitat laboral dels usuaris i de les usuàries, que ofereix també un seguiment individual que té especial cura del seu procés d’envelliment.

 

L’objectiu del projecte és aconseguir que els treballadors i les treballadores amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i/o discapacitat física del Centre Especial de Treball arribin amb bones condicions i un rendiment acceptable a la seva edat de jubilació o prejubilació, tot endarrerint els efectes de l’envelliment i el conseqüent abandonament de l’activitat laboral.

 

 

El Centre Especial de Treball de Femarec

 

El Centre Especial de treball de Femarec va néixer el 1993 per integrar laboralment un grup de 12 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. A dia d’avui, el CET dona feina a un total de 150 persones i ofereix productes i serveis amb valor social a les empreses. A més, organitza activitats de caire cultural, esportiu, social i de formació per tal de facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors.Tags: responsabilitat social,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,serveis CET,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web