Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec rep la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
04/01/2019 13:38:39 , BarcelonaEl Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya possibilita la continuïtat del projecte SAO Català. Gràcies a la seva col·laboració, el Servei d'Anàlisi de l'Ocupabilitat i Atenció Social (SAO) ha seguit vigent aquest darrer any 2018, cercant incrementar les possibilitats d’accés al mercat laboral dels joves que es troben en situació d’atur i tenen dificultats per trobar feina.

 

Fomentar la llengua catalana per a la inserció laboral

Aquest objectiu s’assoleix gràcies a una millor comprensió i fluïdesa de la llengua catalana, l'adquisició de vocabulari relacionat amb el mercat laboral i, per descomptat, l'assumpció de les competències que permeten afrontar un procés de selecció.

Aquest servei neix per diversos motius. Per una banda, l’alta taxa d’aturats que pertanyen a col·lectius amb nivells lingüístics deficitaris, sobretot pel que fa al català. D'altra banda, creiem que la llengua catalana és indispensable per a propiciar i garantir una completa inserció laboral i social a la realitat de Catalunya.

El Departament de Cultura ha escollit aquest projecte com a beneficiari de les subvencions atorgades a iniciatives sense ànim de lucre adreçades a promoure l'ús de la llengua catalana a Catalunya.

 

SAO, un projecte de Femarec per a la recerca i el manteniment de llocs de treball

El projecte SAO de Femarec, dins del qual s'emmarca l'itinerari específic de foment del català, és una activitat que porta més de 15 anys aportancompetències laborals indispensables per obtenir i/o mantenir la feina a milers de persones pertanyents a diferents col·lectius en risc d'exclusió.Tags: aportació,Cursos subvencionats,ocupació,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web