Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec us desitja un Bon Nadal i Feliç 2019!
21/12/2018 14:43:03 , BarcelonaUn any més, des de Femarec aprofitem aquestes dates per fer-vos arribar els nostres millors desitjos.

 

El nou Espai Femarec, una realitat

Aquest 2018 hem hagut d’afrontar una situació molt complicada i plena d’incerteses amb la impossibilitat de seguir ocupant les instal·lacions que teníem per imperatiu d’un canvi del pla d’usos municipal que no ens oferia cap alternativa i ens abocava a una situació molt crítica. Finalment però, i mercès a un gran esforç de tot el nostre equip, aquesta adversitat ha fructificat en una gran oportunitat de futur: la creació del nou Espai Femarec. Una nova etapa per a tots nosaltres, on volem unificar esforços i consolidar el nostre futur tot i les dificultats trobades pel camí. Acabem l’any podent afirmar que el nou espai és una realitat.

 

Un nou any ple de futur i solidaritat

Desitgem que aquest 2019 que arriba sigui solidari amb totes les persones en situació de vulnerabilitat, només així podrem construir un societat realment justa i cohesionada.

A la nostra plana d’inici del nostre web, podreu trobar la felicitació de Nadal d’enguany. Aquesta ens remet a una frase de l’escriptora i poetessa nord-americana, Marilyn Ferguson, i s’adiu molt amb la tasca que desenvolupem dia a dia: “El teu passat no és el teu potencial. En qualsevol moment pots alliberar el teu futur”

 

Seguim construint futur, continuem generant oportunitats!

Molt bon Nadal i bon any a tothom!Tags: Centre Especial de Treball,Formació Continuada,Formació Ocupacional,serveis CET,Formació,Teatre,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web