Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec rep una donació Merkal Calzados per a la realització de cursos de formació
14/12/2018 14:28:42 , BarcelonaDes de Femarec, volem agraïr a Merkal Calzados la donació d’un gran nombre de sabates noves i diversos tipus d’expositors. Tot aquest material possibilitarà i facilitarà la realització de cursos de Formació Professional d’Auxiliar de Comerç amb especialitat al sector retail, previstos per al proper any 2019.

La donació de Merkal Calzados forma part del projecte de la creació d’una aula simulada de comerç, que permetrà crear dinàmiques i activitats didàctiques innovadores i totalment contextualitzades al sector Retail. D’aquesta manera, els nostres futurs alumnes podran gaudir d’un material de qualitat per tal de posar en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg del curs.

 

La formació continuada a Femarec

Femarec, des de 1994, ofereix cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis l'atenció a les persones. Es dissenyen i implementen plans de formació adreçats a empreses de qualsevol sector que vulguin promoure el coneixement i les aptituds del seu capital humà per tal d’adaptar-se a les necessitats empresarials del segle XXI i s’imparteixen accions sociolaborals i de formació dirigides en el marc de les polítiques actives d’ocupació dels diferents ens locals.

A més, Tots els nostres cursos tenen el suport i la garantia de qualitat del Consorci de la Formació Continua de Catalunya, entitat que neix l'any 2004 en el marc del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i està integrat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i per les rganitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya.Tags: responsabilitat social,aportació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació,formació continuada,RSC,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web