Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec col·labora amb la campanya solidària de Reis “Infants Somrients”
20/11/2018 15:35:01 , BarcelonaDurant el mes de desembre, Femarec col·labora amb “Infants Somrients”, en la 8ª edició de la seva Campanya Solidària de Reis 2019. Com cada any, aquest projecte pretén sensibilitzar als veïns del barri de Sant Martí en temes de solidaritat, cooperació i consum responsable.

Recollida solidària de joguines i roba a Femarec

Amb motiu de l’època nadalenca, entre el 3 i el 20 de desembre, es podran portar joguines adreçades als infants d’entre 0 i 12 anys, així com roba per als més petits, de fins a 4 anys. L’únic requisit és que les joguines siguin noves. Totes les aportacions seran lliurades, a través dels Serveis Socials del Districte de Sant Martí, a famílies amb pocs recursos o en situació de vulnerabilitat.

Podeu portar les vostres donacions a la seu de Femarec, al carrer Sardenya nº 68-72. “Infants Somrients” és una iniciativa organitzada pel Casal de Barri La Pau, on també hi col·laboren d’altres entitats com el Casal de Barri La Palmera, l’Associació de Veïns La Pau i l’Associació de Veïns La Palmera.

A través de la iniciativa “Infants Somrients”, entitats i col·lectius de Sant Martí es mobilitzen per tal que els nens i nenes que menys recursos tenen puguin gaudir igual que els altres infants del Nadal.

Nadal solidari a Femarec

Seguint amb la solidaritat i els valors socials, a Femarec treballem per oferir lots de nadal amb qualitat social. Adquirint els nostres productes estaràs col·laborant amb la integració social i laboral de persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental del nostre Centre Especial de Treball.Tags: aportació,orientació,Formació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web