Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Consells per afrontar una entrevista de treball
13/11/2018 17:44:03 , BarcelonaEts dels que es posa nerviós en una entrevista de treball? Els nervis a vegades ens traeixen i no els podem evitar però és important saber-los reconvertir. Aprofitar aquesta tensió per estar alerta i generar-nos una oportunitat serà essencial.

 

Abans de l’entrevista

Un element molt important a l’hora de preparar una entrevista és el fet d’informar-te de tot allò que et sigui possible sobre l’empresa: accedeix a la seva pàgina web, consulta les seves xarxes socials... Investiga quina és la seva activitat, pensa com hi podries encaixar i què podries aportar. Pren consciència sobre quines són les teves aptituds, la teva experiència i la teva formació. Cal estar preparat per aquesta mena de preguntes, que pots consultar a la nostra sèrie d’articles sobre Preguntes freqüents a les entrevistes de treball”.

A continuació, us oferim alguns consells bàsic:

  • Tingues clar quin és el teu currículum perquè el puguis explicar amb claredat.

  • Pensa quins són els teus punts forts i dèbils. Prepara’t per a defensar els punts dèbils i convertir-los en un possible punt fort.

  • La puntualitat és fonamental. Arribar a l’hora al teu lloc de feina és molt important i fer-ho el dia de l’entrevista pot ajudar a l’empresa a fer-se una idea de la teva formalitat i puntualitat.

 

Durant l’entrevista

A mesura que es desenvolupi l’entrevista, és important tenir en compte alguns aspectes que poden resultar obvis però són fonamentals: salutació cordial, seure bé a la cadira, mirar als ulls de la persona, formalitat, prestar atenció a l’entrevistador, tractar de vostè en funció del context i de la situació... Totes elles són qüestions, com veuràs, que potser donem per fetes però no sempre és així. És per això que és important remarcar-les, les primeres impressions són fonamentals en una entrevista de treball.

 

L’actitud és molt important

Com tot a la vida, l’actitud amb la que afrontem les situacions és molt important. Diuen que creure és poder i no hi ha dubte que si hi creus, serà molt més factible assolir allò que et proposes. L’actitud és quelcom que els entrevistadors perceben: una persona alegre, educada i positiva tindrà moltes més possibilitats, en una primera impressió, que una persona amb una actitud negativa o mals comportaments.

A més, també és positiu mostrar interès pel lloc de feina i fer preguntes sobre l’empresa o el lloc de treball, fet que denotarà també que t’hi has informat prèviament.

 

Després de l’entrevista

Totes les entrevistes són una experiència a tenir en compte, tant si el resultat és positiu com no. Les sensacions que hem tingut, com hem actuat, el feedback que hem rebut i les preguntes que ens han fet serviran per adquirir nocions de cara a les següents entrevistes i oportunitats.

  

Femarec t’ajuda a trobar feina

A Femarec ajudem a les persones que es troben en situació d’atur a formar-se per poder trobar un lloc de feina, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 25 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants.Tags: ocupació,Formació Ocupacional,Cursos subvencionats,Formació,integració laboral,orientació,agència de col·locació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web