Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Un somriure val més que mil paraules
06/11/2018 15:33:40 , BarcelonaEl somriure de l’Eugeni no és en va. Ahir, després de 26 anys a Femarec, el que és un dels nostres treballadors més veterans va trepitjar, per quedar-s’hi, la nostra nova seu. L’Espai Femarec és el resultat de molt d’esforç, sacrifici i, perquè negar-ho, també de cert patiment. Després de mesos d’incertesa, per fi podem dir que estem d’enhorabona.

Un procés complicat

No ha estat fàcil. Femarec va veure perillar el seu projecte com a conseqüència del canvi d’usos del districte de la nostra seu del carrer Maresme. El projecte del 22@ transforma dues-centes hectàrees de sòl industrial del Poblenou en un districte per a la concentració d’activitats intensives en coneixement, fet que excloïa l’activitat del nostre Centre Especial de Treball (CET) i de les diferents activitats de formació que es realitzen a les instal·lacions d’aquesta seu, posant data final a la nostra estada de més de 20 anys en aquestes instal·lacions.

Fer de les adversitats una oportunitat

Davant d’aquesta situació de crisi i de l’inexorable compte enrere al que ens vam veure abocats, vam fer una recerca intensiva de locals a la ciutat de Barcelona que s’adaptessin a les necessitats de la nostra activitat i al col·lectiu de persones que atenem. Finalment, i quan ja era imminent el venciment del termini fixat per a abandonar el centre del carrer Maresme, la troballa d’un gran local al barri del Bon Pastor que complia tots els requisits va fer que poguéssim reconvertir l’adversitat en una oportunitat: unificar les tres seus de Femarec en una de sola. Així, vam passar d’una situació on més de 150 persones amb discapacitat i/o trastorn mental veien perillar les seves feines a un gran moment de canvi i millora, on tots els treballadors de Femarec podran gaudir d’un nou espai de treball unificat que propiciarà més volum de feina pel CET, més formació i més sinèrgia entre els diversos departaments.

La importància d’un somriure

Des de 1992, l’Eugeni forma part del dia a dia de Femarec i, per tant, ha viscut tota l’evolució de l’entitat des del primer dia. El seu somriure il·lustra el colofó de tot aquest procés fonamental de la nostra particular història. Per fi podem dir que el nou Espai Femarec pren forma i és una realitat. Per fi podem anunciar que comencen les diverses fases de trasllat de les diferents seus a la nova del districte de Sant Andreu de Barcelona. Per fi podem somriure, contents de tot el que ara comença.Tags: Centre Especial de Treball,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,serveis CET,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web