Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Lots de Nadal de Femarec, una oportunitat extraordinària per regalar també valors
25/09/2018 17:19:31 , BarcelonaAmb l’entrada de la tardor arriba l’hora de preveure amb temps la compra dels Lots de Nadal que serviran per obsequiar els vostres treballadors i treballadores.

A Femarec, com cada any per aquestes dates, ja posem fila a l’agulla per tal de dissenyar els assortiments més irresistibles amb una selecció de productes de gran qualitat, pensats a la mida del pressupost de cada empresa.

Però el que és més important, aquests lots van molt més enllà dels clàssics obsequis nadalencs. Els lots de Femarec tenen un alt valor afegit, ja que estan fets pels treballadors amb discapacitat del nostre Centre Especial de Treball. No trobareu lots amb tanta il·lusió, superació, solidaritat i qualitat social. Uns obsequis que reforçaran la imatge de la vostra empresa en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa.

Per rebre més informació sobre els Lots de Nadal de Femarec o fer comandes, truca al 93 303 65 00 o escriu un mail a lotsnadal@femarec.cat

I recordeu que consumint els serveis que ofereix el Centre Especial de Treball de Femarec contribuïu a un gran projecte d’inserció social de col·lectius en risc d’exclusió. Fent-ho també en podeu sortir molt beneficiats, consulteu aquí tots els avantatges que podeu aconseguir per a la vostra empresa.Tags: responsabilitat social,Centre Especial de Treball,serveis CET,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web