Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El nou Espai Femarec ja està en obres
21/09/2018 13:25:12 , BarcelonaJa han començat les obres a la nova seu unificada de l’entitat, l’Espai Femarec, que està ubicat al barri de Bon Pastor del districte de Sant Andreu.

Al juny es va signar el contracte de lloguer d’aquest nou local per una durada inicial de 10 anys i des de llavors s’està treballant en condicionar l’espai per tal que pugui acollir els diversos departaments de l’entitat.

 

#REFEMFEMAREC

Seguint els principis que ens guien des dels nostres inicis, aprofitarem aquest canvi forçat per fer que Femarec sigui encara més social, més innovadora, més integradora i més respectuosa amb el medi ambient. Tot això es durà a terme amb més creativitat que recursos econòmics i sense fer, necessàriament, cap despesa supèrflua.

 

Més social

S’està pensant el nou local tenint com a referència la neuroarquitectura, amb la voluntat de fer un espai amable per a les persones, que recolzi la nostra visió del treball com a element socialitzador. En aquest sentit, hi haurà espais comuns de relaxació, un menjador comunitari que oferirà àpats econòmics i saludables, etc.

Més enllà de les característiques de l’espai, se seguirà aprofundint en la governança democràtica de l’organització, tot sistematitzant i reforçant els processos de participació interna i gestió democràtica.

Per descomptat, l’espai serà dissenyat tenint en compte l’accessibilitat, donades les característiques de les persones amb capacitats diverses que atenem i el nostre compromís amb la inclusió social.

D'acord amb els objectius establerts al Pacte del Temps de Barcelona, fomentarem models més eficients i respectuosos amb les persones que protegeixin i fomentin la salut, la igualtat i l’equitat de gènere. En aquest sentit, doncs, treballarem per flexibilitzar les jornades laborals i facilitar més la conciliació i promourem un procés participatiu per a la millora del temps laboral.

 

Més innovador

El disseny i la concepció dels espais del nou local estan en sintonia amb les últimes tendències en la configuració d’espais laborals. En aquesta línia, els espais seran més diàfans, tot afavorint la cooperació entre treballadores i treballadors.

Ens basem en el concepte d’”oficina saludable”, un espai que afavoreix el treball en equip i que va alineat amb la cultura de l’empresa. Això, no només millora el benestar de les persones, sinó que, segons estudis recents, augmenta la productivitat. L’espai, a més, serà estèticament atractiu, fet que influeix també en el benestar del personal .

 

Més integrat

Amb l’objectiu de convertir-nos en un referent al lloc d’acollida, crearem xarxes de col·laboració amb els diferents agents del barri de Bon Pastor. Volem que Femarec estigui integrat al barri i sigui vist com un lloc accessible i profitós per a les veïnes i veïns.

 

L’objectiu del trasllat

Tot això per aconseguir l'objecte social de Femarec que és construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l'exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d'integració social, laboral i cultural per aquelles persones que es troben en situació de marginació o en un alt risc d'estar-ho, per tal d'assegurar-ne una atenció sistematitzada i de qualitat.Tags: Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,serveis CET,orientació,gestió de residus,discapacitats,formació continuada,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web