Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Reparacions per refrescar l’estiu
24/07/2018 12:41:10 , Barcelona



Una cervesa, un refresc o un got ben fresc d’aigua ajuden a fer passar la calor. A Centre Especial de Treball de Femarec assegurem que no en faltin reparant màquines d’autovending, fonts d’aigua i sortidors de cervesa! Un servei que el darrer 2017 va gestionar un total de 41.499 dispositius d’aquest tipus.

 

Màquines de vending i fonts d’aigua

Pel que fa a les màquines de vending i les fonts d’aigua, a partir d’un diagnòstic complet, que inclou els aspectes elèctrics, mecànics i estructurals de les màquines, s’elabora un pla de reparació integral. S’actua sobre totes les avaries i desperfectes apreciats, tant de xapa, com de mecànica i/o electricitat, i es realitzen els canvis d’imatge gràfica sol·licitats pel client (adhesius, logotips, marques o símbols).

 

Sotidors de cervesa

Respecte els sortidors de cervesa, reparem els manoreductors, capçals i moto-agitadors. Oferim servei de neteja, resolució d’avaries, poliment de carcasses, retocs de pintura, reemplaçament de components malmesos i comprovació de funcionament i fuites en el banc de proves comprovant i regulant les esferes d’alta i baixa pressió amb CO2.

 

El Centre Especial de Treball

Aquestes reparacions es duen a terme al nostre Centre Especial de Treball, que dona feina a més de 150 persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever. Els nostres serveis, tenen doncs, un valor social afegit.



Tags: serveis CET,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web