Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec es trasllada a una nova seu
15/06/2018 14:18:06 , BarcelonaFemarec ha signat recentment el contracte de lloguer per una nova seu per a l’entitat. El nou local era l’antiga ubicació de l’empresa Inoxcrom al barri de Bon Pastor i té 15.072 m2. Les dimensions d’aquest espai permetran unificar les diverses seus que té Femarec actualment, afavorint les sinèrgies entre les diferents àrees de l’entitat.

 

Els motius del trasllat

Ja fa uns anys que la zona urbanística on es troba situat el nostre Centre Especial de Treball està afectada pel 22@, un projecte que pretén dedicar aquesta àrea a les noves tecnologies i que s’ha vist alentit a causa de la crisis econòmica. Amb la recent recuperació, aquest projecte s’ha reactivat i, com a conseqüència, ens fan fora de l’àrea. Així doncs, per evitar que més de 150 persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever perdin la seva feina i per no posar en risc la continuïtat del projecte, ens hem vist obligats a cercar una nova seu, que finalment servirà per centralitzar totes les activitats de Femarec en un sol espai.

 

Cerca de col·laboracions

Per aquesta nova etapa, que Femarec encara amb convicció i fent una aposta forta amb pocs recursos, però molta creativitat, cerquem la col·laboració d’agents públics i privats que cooperin per fer sostenible un projecte d’interès col·lectiu, tan necessari per construir una societat inclusiva i cohesionada. El trasllat al que l’entitat s’ha vist forçat, ha de ser recolzat per no posar en risc la tasca social imprescindible que fa Femarec.

 

El nou Femarec

Hem convertit la necessitat de marxar de la ubicació actual en una oportunitat per fer realitat el vell somni d’unificar l’entitat en un sol espai. Estem treballant perquè la nova seu sigui un lloc innovador, integrador, respectuós amb el medi ambient i amable per a les persones. Alhora es reforçarà la filosofia de l’entitat que promou que el treball és un element clau per la socialització. Volem, també, convertir-nos en un referent al lloc d’acollida, creant xarxes de col·laboració amb els diferents agents del barri de Bon Pastor. Ens modernitzem per ser, encara més, un referent del tercer sector social de Catalunya.Tags: responsabilitat social,aportació,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,Formació,integració laboral,serveis CET,gestió de residus,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web