Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa al BizBarcelona
29/05/2018 17:00:43 , BarcelonaAmèlia Clara, presidenta de Femarec, participarà en una conferència a la Fira BizBarcelona. La seva ponència s’emmarcarà a la sessió “Els centres especials de treball sense ànim de lucre, un soci empresarial per tenir impacte social”, que tractarà sobre com  col·laborar empresarialment amb centres especials de treball (CET) sense ànim de lucre genera impacte social, tot creant i consolidant llocs de feina per a persones amb discapacitat. S’explicaran diferents formes per col·laborar amb els CET i bones pràctiques de col·laboració i desenvolupament d’idees empresarials conjuntes.

La ponència

En la seva intervenció, Amèlia Clara explicarà el cas d’èxit del Centre Especial de Treball de Femarec. Després d’una breu explicació sobre la trajectòria de l’entitat, se centrarà en explicar la fructífera col·laboració entre el CET i l’empresa Daba, distribuïdora de Nespresso a diversos països del món, i que és un exemple paradigmàtic de l’economia circular. El missatge clar de la ponència serà que contractar serveis amb Centres Especials de Treball és un bon negoci per a les empreses.

BizBarcelona

BizBarcelona és una fira organitzada per Barcelona Activa que ofereix conferències, sessions de networking, punts d’assessorament, tallers i un mercat de finançament per a pimes i emprenedors. Se celebrarà els dies 30 i 31 de maig al recinte de Montjuïc i hi participaran 289 ponents.Tags: Centre Especial de Treball,integració laboral,serveis CET,gestió de residus,discapacitats,CET,responsabilitat social,aportació,discapacitat,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web