Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Plasmem les teves idees sobre el paper: el servei d’impremta
04/05/2018 14:49:57 , BarcelonaLa impressió i edició de documents està a l'ordre del dia de qualsevol tipologia d'empresa. Avui dia, tant la digitalització com l'edició i el disseny juguen un paper fonamental a l'hora de guanyar posicions en un mercat molt competitiu. Per aquest motiu, a Femarec oferim un servei d'impressió que ens permet ajudar a totes aquelles empreses a plasmar les seves idees sobre el paper.

 

 

El servei d'impremta

 

Des del Departament de Material d'Oficina es gestiona el Servei d'Impremta, sempre amb un rigorós compromís de qualitat i tracte personalitzat amb el client. Es realitzen tot tipus de treballs d'impressió, permetent també l'encàrrec de projectes completament personalitzats que van des de paper corporatiu fins a flyers i díptics, passant per sobres personalitzats o targetes de visita.

 

Llei General de la Discapacitat

 

Un altre dels al·licients de la impremta és que la contractació del servei és computable per al compliment de la Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI). Aquesta llei obliga a les empreses públiques i privades amb 50 o més treballadors i treballadores a reservar un mínim del 2% de la seva plantilla per a persones amb discapacitat. No obstant això hi ha alternatives per al compliment de la llei, com la contractació de béns i / o serveis del nostre Centre Especial de Treball.

 

Beneficis per a tots

 

Des de 1993 hem ofert els nostres serveis a una gran quantitat d'empreses que, a més de veure solucionades les seves peticions d'una manera professional i personalitzada i d'obtenir beneficis fiscals i legals, han contribuït a la inclusió social i laboral dels col·lectius en risc d'exclusió, com les persones amb discapacitat.Tags: responsabilitat social,aportació,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,serveis CET,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web