Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Regals solidaris per a celebrar Sant Jordi
10/04/2018 16:59:33 , BarcelonaQueden pocs dies per celebrar una de les diades més festejades a Catalunya, Sant Jordi. Com cada any, des de diversos departaments de Femarec s'ha treballat per poder oferir al públic els regals solidaris elaborats especialment per a aquesta data.

Regals per a tots

Aquest any, la selecció de regals que s'han posat a la venda per a la diada de Sant Jordi estaven pensats per a tot tipus de destinataris. D'aquesta manera, les persones que van encarregar els seus regals van poder oferir als seus amics, familiars, companys de feina o clients un detall especial.

Els regals que es van preparar per a aquest any han estat variats tant en temàtica com en preu.

  • Punt de llibre magnètic: Un punt de llibre personalitzat per Femarec amb motiu de la diada de Sant Jordi amb un disseny innovador i molt funcional.

  • Imants: Un dels regals clàssics i universals són els imants de nevera. A Femarec hem preparat uns especials per a Sant Jordi.

  • Llibre blanc amb adhesius: Finalment, també hi ha el llibre blanc personalitzat de Femarec, on el destinatari podrà escriure els seus records, les seves històries o el que més li plagui mentre el complementa amb els adhesius que venen incorporats.

Regals amb valor social i solidari

El valor afegit d'aquests regals és que les persones que han adquirit algun d'ells han contribuït a la tasca que desenvolupa Femarec envers els col·lectius en risc d'exclusió. Més concretament a la promoció d'un envelliment saludable, així com a allargar la vida laboral de més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual i / o trastorn mental sever del nostre Centre Especial de Treball.

La secció de Manipulats

Una de les seccions principals del nostre Centre Especial de Treball és la de Manipulats. Disposem de més de 20 anys d'experiència i d'un gran equip humà i tècnic per a realitzar qualsevol tipus de treball relacionat amb la manipulació manual de productes de tota mena. Oferim serveis de manera continuada, encara que també per atendre campanyes puntuals com en el cas de Sant Jordi o Nadal.


Tags: responsabilitat social,aportació,salut mental,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,integració laboral,serveis CET,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web