Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Els tallers ambientals de Femarec
20/02/2018 15:19:46 , BarcelonaDes dels seus inicis Femarec ha estat compromès tant amb la preservació del medi ambient com amb la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever. Aquestes dues vessants convergeixen en el projecte “Tallers ambientals”.

El projecte dels “Tallers ambientals” neix l’any 2005 i consisteix en una visita guiada al nostre Centre Especial de Treball, en la que es realitza un taller pràctic de reciclatge de paper per a nenes i nens de primària. Els tallers i la visita els duen a terme treballadores i treballadors de la secció de Gestió de residus del CET amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. D’aquesta manera no només es sensibilitza les criatures en la cura del medi ambient, sinó que també s’aconsegueix que trenquin estereotips respecte a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.  

 El taller de reciclatge de paper

El taller pràctic de reciclatge s’inicia amb el visionat d’un vídeo explicatiu de Departament de Medi Ambient que fa reflexionar sobre la importància del reciclatge i mostra una explicació visual de com reciclar paper. Després del visionat, les nenes i els nens es reparteixen per taules, supervisades cadascuna per un usari/a-treballador/a, i elaboren paper de forma manual. Finalment hi ha un espai per comentar l’experiència i se’ls lliura un dossier d'activitats mediambientals per tal de poder seguir treballant tots aquest aspectes a l'escola.

 El Centre especial de treball de Femarec

La secció de gestió de residus, és un més dels serveis que ofereix el Centre Especial de treball de Femarec. EL CET dona feina a 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental i ofereix diversos productes i serveis amb valor social a les empreses. Com a complement i suport a l’activitat laboral, s’organitzen activitats per facilitar la inclusió social de les treballadores i treballadors. Algunes de les activitats més destacades són el Futbol social i la companyia Pot Teatre.Tags: discapacitat,Centre Especial de Treball,serveis CET,gestió de residus,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web