Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Bankia recolza el Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat per a persones amb discapacitat
16/01/2018 16:08:25 , BarcelonaFemarec ha rebut el recolzament econòmic de Bankia pel Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat amb l’objectiu d’ajudar a 20 persones amb discapacitat

Un programa per trobar feina

Aquest Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat es dirigeix principalment a persones que pateixen una discapacitat intel·lectual o un trastorn mental, tot i que també s’atén gent amb dificultats físiques o altres tipus d’afectacions. 

Gràcies específicament a la col·laboració de Bankia, es podrà atendre a 20 persones amb unes possibilitats limitades d’accedir a una feina. La intervenció de Femarec, doncs, les facilita l’adquisició d’unes habilitats i hàbits imprescindibles per aconseguir i mantenir un treball. Això s’aconsegueix a través de l’assessorament personalitzat d’un tècnic referent expert en la inserció laboral del col·lectiu així com diversos tallers i cursos en diversos àmbits com “Motivacions i Interessos” o “Mercat de treball i ocupacions”.

Política de Responsabilitat Social Corporativa de Bankia

Bankia orienta la seva acció social cap a projectes d’integració laboral de persones amb diferents capacitats entre d’altres àmbits. La inversió de Bankia en integració laboral de persones amb discapacitat es deriva dels fons contemplats dins de les mesures alternatives de la Llei General de Discapacitat. Bankia s’ha esforçat per repartir la seva inversió entre ONG de tota Espanya i col·labora aquest any amb més de 37 entitats socials distribuïdes per tot el territori nacional.

Cursos i treball

Femarec és una entitat d’acció social que des de fa 25 anys treballa per la inserció laboral de les persones més desafavorides de la nostra societat. Amb les diverses accions de formació i orientaciós’han atès més de 20.000 persones que cercaven treball.Tags: responsabilitat social,aportació,salut mental,discapacitat,malaltia mental,ocupació,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web