Dia Internacional de la Felicitat

L’ONU entén la Felicitat com el Benestar de les

Persones assolit a través dels 17 objectius de

Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030

 

 

Atenció!

Es posposa la Jornada FemFutur

 

 

Femarec ha decidit posposar la Jornada FemFutur, prevista pel proper dia 20 de març, atenent les mesures i recomanacions oficials del Govern per contenir la propagació del COVID-19.

Femarec considera una qüestió de responsabilitat garantir el benestar de totes les persones davant la situació actual.

Una nova data per la jornada

A Femarec mantenim la il·lusió d’inaugurar el nou centre al barri del Bon Pastor de Barcelona i és per això que ja treballem en la recerca d’una nova data al calendari. Esperem poder anunciar ben aviat la nova cita per celebrar aquesta diada tan especial per l’entitat.

 

 

 

Premi Femarec 2020

open Arms

 

Open Arms ha estat finalment l'entitat escollida entre totes les persones que treballen a Femarec per rebre el  edició del Premi Femarec 2020. Les altres entitats que optaven al reconeixement eren Pallassos sense Fronteres, Fridays for Future a Catalunya i la Cooperativa Alencop.

 


Col·laboracions destacades

RuthJoel

 

La Ruth Giménez i en Joel Joan

també prendran part destacada a la Joarnada i s'encarregaran de lliurar el Premi anual Femarec 2020 a Open Arms

 

Judit Martin

 

Judit Martín 

Per la seva banda, la popular i divertidíssima actriu Judit Martín aconduirà la Jornada durant tot el matí. 

El 20 de març inaugurarem el nou Espai Femarec amb la primera edició de la Jornada FemFutur. Obrirem les nostres portes perquè puguis recórrer els 15.000m2 del nostre nou centre destinats a l’atenció de les persones i a la cura del medi ambient al cor del Barri del Bon Pastor.

Durant l’acte central, a partir de les 11h i fins les 12h aproximadament, comptarem amb la presència de l’Honorable Senyor Chakir El Homrani, Conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així com de nombroses persones rellevants de l’àmbit institucional, econòmic, cultural i acadèmic.

A més, enguany celebrarem també la primera edició del Premi Femarec, que serà una dotació econòmica de 2.000 euros destinada a una entitat que encaixa amb la nostra filosofia, de cura pel medi ambient i del benestar de les persones. Les entitats que opten al premi, i que ja han confirmat la seva assistència a la jornada, són Open Arms, Pallassos sense Fronteres, Alencoop i Fridays for Future Barcelona. Les 320 persones treballadores que formem l’equip de Femarec triarem la proposta guanyadora i el 20 de març en farem el lliurament.

Després d’aquesta primera edició i a partir de 2021, el Premi Femarec anirà dirigit als i les joves del nostre entorn. Hi participaran estudiants d’instituts i universitats que presentaran projectes, d’acord amb els objectius de l’Agenda 2030, que siguin aplicables al projecte Femarec.

Per confirmar-nos la teva assistència, només cal que responguis aquest correu.

Cesk Freixes us convida a venir a la Jornada FemFutur

 

.

El 20 de març tens una cita per FerFutur amb Femarec.

Perquè ets una peça important del nostre projecte i també defenses un futur sense desigualtats i respectuós amb el medi ambient, volem que vinguis a formar part de la Jornada FemFutur.  

 

 

 

Femarec, SCCL  /   www.femarec.cat

Segueix-nos!