Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Daniel Anglès visita Pot Teatre
31/05/2019 14:01:08 , BarcelonaAhir dijous 30 de maig, l’artista polifacètic Daniel Anglès va visitar les instal·lacions de Femarec per xerrar una estona amb la companyia Pot Teatre. El bagatge i l’experiència del cantant, actor, doblador, coordinador artístic teatral i director de musicals, entre d’altres, va permetre mantenir una interessant conversa amb les actrius i els actors de Pot Teatre.

Daniel Anglès, a més, també és el fundador i director d’AULES, una escola de música, ball, teatre i teatre musical de Barcelona. Ha realitzat tasques de direcció, creació i producció de la companyia independent “El musical més petit”, especialitzada en el públic familiar. És el director artístic del musical Rent, el director de càsting i director resident de La Bella i la Bestia, Mamma Mia o els Miserables, entre d’altres. Ha adaptat textos i lletres al català i al castellà per a diferents pel·lícules, sèries, programes de televisió i espectacle. Molta gent el coneix també per la seva participació com a jurat al programa Oh Happy Day de TV3, també com a subdirector i coach de l’Acadèmia d’Operación Triunfo l’any 2011 i com a locutor de ràdio en diverses emissores.

Conversant sobre teatre, musicals i càstings

El teatre va ser el gran tema sobre el que va girar la trobada. Aprofitant la seva vessant com a director de càstings, les actrius i els actors van poder fer-li tota mena de preguntes al respecte i Anglès va explicar-los allò que cal saber a l’hora de preparar un currículum i de presentar-se a una audició. A més d’explicar-los el seu funcionament va oferir-los algun consell: “Sempre s’ha de ser un mateix”, va afirmar l’actor i director, perquè, segons ell, allò més autèntic és el millor que podem oferir de nosaltres.

Els i les integrants de Pot Teatre van fer-li preguntes, tant del món del càsting com del teatre en general, i van aprofitar l’ocasió per interessar-se pel factor dels nervis damunt de l’escenari. També en té ell? L’han traït alguna vegada? Daniel Anglès va confessar que mai ha deixat de tenir nervis i que, algun cop, com tota persona humana, s’havia equivocat. Però el més important, va afirmar, és sempre continuar com si res hagués passat i mostrar-se segur, els nervis han d’anar per dins.

Els músics de Bremen i l’Onyric de Daniel Anglès

Daniel Anglès, a més de tot el que ja hem mencionat, és també el director d’Onyric, el nou projecte artístic del Teatre Condal que se centra en el teatre musical, amb la voluntat de convertir-se en un espai de referència d’aquest gènere.

És en el marc d’Onyric que Pot Teatre fer temporada aquest mes de maig al Teatre Condal amb Els Músics de Bremen in Concert.Tags: Teatre,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web