Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb el projecte FemCIM de Femarec
08/02/2019 12:13:14 , BarcelonaFemarec ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona al programa FemCIM, en el marc de la convocatòria per a l’impuls socioeconòmic del territori per l’any 2017.

 

FemCIM, un programa per a la inserció

El projecte FemCIM pretén cobrir les problemàtiques dels i les joves tutelats/des i extutelats/des, especialment en l’àmbit laboral, tot i que una situació d’atur perllongada afecta a d’altres aspectes: econòmics, familiars, físics, socials, psicològics i d’habitatge.

 

Durant 12 mesos, s’ha atès a 15 joves d’institucions de protecció de menors, procurant facilitar la transició d’una situació de protecció a una situació d’autonomia dels/de les participants i millorar la seva ocupabilitat, tant per accedir com per mantenir-se al mercat de treball. Tot això s’ha dut a terme a través d’una perspectiva social que entén com a necessari treballar aspectes lligats al benestar de la persona en sentit ampli a través d’una atenció integral i individualitzada.

 

Femarec i la inserció laboral

Femarec porta més de 20 anys considerant que la formació i l’acompanyament a la inserció sociolaboral de la persona són un recurs important per integrar la persona dins la societat. Diversos projectes d’acompanyament a la inserció amplien la nostra experiència al llarg d’aquestes dècades: Programa d’orientació i acompanyament a la inserció, SIOAS, Projecte Treball amb Suport, RMI, Làbora, Incorpora, PISL i PROPER, Pla de Xoc, Programa Integrals de Garantia Juvenil, Programa Singulars de Garantia Juvenil, entre d’altres accions.Tags: responsabilitat social,aportació,ocupació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web