Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies col·labora amb la instal·lació d’ascensors al nou Espai Femarec
29/01/2019 15:36:01 , BarcelonaAquest passat 2018, ha estat un any de canvis per Femarec i durant el 2019 ho seguirà essent. Després d’un procés on hem vist perillar el nostre projecte d'acció social, ens trobem en una fase de trasllat de les nostres seus al barri del Bon Pastor de Barcelona, dins del districte de Sant Andreu.

És en aquest context que hem rebut el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a millorar l’accessibilitat del nostre nou local i que ha permès cobrir una part de les despeses que suposa la instal·lació de tres elevadors. Aquesta és una acció que beneficiarà a totes aquelles persones que pateixen discapacitat física i han d’acudir al nostre centre.

El nou Espai Femarec pren forma

Des del passat mes de novembre, hem iniciat diverses fases del procés de trasllat de les tres seus de Femarec fins al moment, que s’acabaran unificant en una de sola. Aquest procés de convivència amb les obres i trasllat s’allargarà durant l’any 2019, moment en que culminarà. De mica en mica, podem veure com el nou espai és una realitat que es va consolidant gràcies a aportacions com la del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en matèria d’accessibilitat.

L’objectiu social de Femarec

Aquest trasllat s’emmarca en l'objecte social de Femarec, que és el de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l'exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d'integració social, laboral i cultural per aquelles persones que es troben en situació de marginació o en un alt risc d'estar-ho, per tal d'assegurar-ne una atenció sistematitzada i de qualitat.


Tags: responsabilitat social,aportació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web