Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El setembre suavitza el creixement de l’atur a Catalunya
02/10/2018 16:46:00 , BarcelonaDesprés d’unes dades de creixement de l’atur preocupants al final de l’agost, on la xifra va créixer en 11.594 persones, el setembre ha estat lleugerament balsàmic en reduir-se, per primer cop en un més de setembre des de 2007, en 374 i deixant l’índex en 380.344 persones, un 5% menys que l’exercici anterior. Aquesta millora s’ha detectat essencialment a Barcelona i a les comarques més pròximes a la capital catalana.

Aquestes dades contrasten amb les registrades a la resta de l’estat on l’atur global ha seguit creixent el setembre en 20.441 persones, un 0,64% més que el mes anterior.

 

És normal que creixi l’atur a l’agost?

La nostra economia depèn encara excessivament de del sector turístic i això provoca que en finalitzar el mes d’agost i refredar-se la temporada turística, un gran nombre de contractes temporals expirin i que els seus titulars tornin a engrossir les llistes de l’atur. Afortunadament, la tendència mantinguda ininterrompudament des de 2007, en que aquest increment es perllongava també durant el setembre s’ha trencat enguany.

 

Cursos per aturats de Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Tenim una extensa experiència en la formació per a aturats i hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar fenia. Tots els cursos de Femarec estan 100% subvencionats per la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web