Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre actua a la presó de Lledoners
18/09/2018 16:08:00 , BarcelonaPot Teatre actua a la presó de Lledoners

 

Dissabte 15 de Setembre la companyia  de Femarec, Pot Teatre, va actuar a la presó de Lledoners amb l’obra Aquí no paga ni Déu!” .

Les actrius i actors de la companyia van poder viure per primera vegada l’experiència d’actuar dins una presó i la seva valoració de l’esdeveniment és molt positiva. Expliquen que el públic estava molt entregat i agraït i que van riure molt amb la representació d’aquesta comèdia de Dario Fo. Sobretot, destaquen que va ser molt emocionant.

Després de l’actuació es va fer un col·loqui amb el públic que va servir per trencar estereotips i barreres de les dues bandes. La tasca pedagògica d’integració cultural de persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever que fa Pot Teatre, va ser en aquesta ocasió recíproca, ja que el personal de la companyia també va poder treure’s idees preconcebudes sobre les persones preses.

En acabar el conjunt de l’acte, els assistents van apropar-se un per un a agrair a la companyia la seva presència a la presó, ja que valoren molt que les persones dediquin part del seu temps a anar a veure’ls i oferir-los un espai de cultura i diversió. Finalment, per part de les actrius i actors, la sensació és de satisfacció d’haver pogut alegrar el dia a les persones preses assistents a l’actuació.

Cal destacar també l’emotiva presència de diversos dels presos polítics catalans que romanen en aquest centre i als quals van poder abraçar i transmetre personalment tot el suport i estima.


 Tags: Teatre,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web