Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre presentarà l’espectacle “Tot esperant Godot” al teatre Tantarantana
14/09/2018 14:31:41 , BarcelonaPot Teatre durà el seu nou espectacle, “Tot esperant Godot” al Tantarantana el proper mes de maig concretament els dies 17,18 i 19. D’aquesta manera ho ha anunciat el director, Albert Gràcia, en la roda de premsa de presentació de la programació d’aquesta temporada que ha organitzat aquesta sala de Barcelona.

De nou, Pot Teatre aconsegueix incloure’s a la programació estable d’un teatre de la ciutat, aspecte que denota el constant creixement creatiu de la companyia i la seva progressiva professionalització que li fa possible aspirar a reptes cada vegada més elevats.

 

“Tot esperant Godot”

"Tot esperant Godot" és un clàssic inqüestionable del teatre del segle XX. L’obra va ser estrenada el 1953 a París, i el 1957 es va representar la primera versió en català. L’espectacle s’ha representat, i es segueix representant, en escenaris d’arreu del món.  

La proposta de Pot Teatre planteja una posada en escena on el temps i l’espai són indeterminats i ahistòrics, tot i que l’espectador percebrà certs símbols que l’aproparan a un ambient que pot semblar des d’un cabaret del western antic, fins a una sala contemporània. 

Es tracta d’una adaptació musical del clàssic de Samuel Beckett, dirigida per Albert Gràcia, amb música composada per  Keco Pujol i adaptació del dramaturg, Marc Angelet

 

La companyia

Pot Teatre és la culminació de la professionalització d’un grup d’actors i actrius que van començar a actuar en el marc d’una activitat pedagògica que pretenia normalitzar l’accés del col·lectiu de persones amb discapacitat als espais de cultura i creació que fins aleshores els eren totalment aliens. Ara el repte és fer del teatre més que un instrument d’integració social i cultural i aconseguir que esdevingui la feina professional d’aquests actors i actrius.

 

El Teatre Tantarantana

Tal com va explicar a la roda de premsa el seu director adjunt, Júlio Àlvarez, el Tantarantana , la #casadelescompanyies, pretén ser una fàbrica de creació i donar veu a la complexitat i a la diversitat de mirades que es donen al voltant de la creació teatral.

En total, 58 companyies i més de 550 funcions conformen la graella d’aquesta temporada. Una selecció eclèctica d’espectacles que conformen un aparent caos conceptual del que pretén treure’n profit com a font de creativitat.Tags: salut mental,malaltia mental,Teatre,discapacitat,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web