Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’estiu al Centre de Dia de Salut Mental
07/09/2018 12:19:03 , BarcelonaCom cada any, quan arriba l’estiu, el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec organitza activitats especials.

 

La finalitat d’aquestes activitats és empre complementar i optimitzar la rehabilitació de les persones usuàries.

 

Activitats al juliol

Al juliol es va organitzar el concurs FEMtapes en la seva primera edició. El jurat estava format per personal de diversos departaments de l’entitat. També es va fer un taller de cant i cura de la veu, a càrrec d’Esther Castells, professora de cant i vocal coach. A més es va realitzar el taller d’imatge i benestar amb la col·laboració de les perruqueries Jean Louis-David, del que vam parlar en una notícia anterior.

 

Activitats a l’agost

A l’agost es van fer diverses sortides: a la festa major de Santa Maria de Palautordera, una visita guiada per Canet de Mar, el cim d’Àligues, un esmorzar a la pastisseria Foix i visita guiada a Santa Maria del Mar i finalment una visita guiada circuit de Barcelona-Catalunya i el comiat.

 

El Centre de Dia de Salut Mental de Femarec

Des de fa més de 15 anys, el Centre de Dia de Salut Mental de Femarec, dona servei als treballadors/ores del Centre Especial de Treball amb trastorn mental sever i que presenten dificultats derivades de la seva malaltia (aïllament social, manca d'habilitats socials, dificultats en les funcions cognitives superiors i psicomotrius...), les quals afecten la seva integració laboral i, per tant, en el manteniment del lloc de treball.  Durant el 2017 hem atès 69 persones.Tags: salut mental,Centre de Dia,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web