Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Pot Teatre presenta “Tot esperant Godot” en un assaig obert
06/07/2018 14:42:50 , BarcelonaEl dia 11 de juliol a les 20h Pot Teatre farà un assaig obert d’accés gratuït de la seva nova producció, “Tot esperant Godot”, a l’Auditori de Sant Marti. Aquesta serà la primera ocasió per al públic de gaudir d’aquest espectacle.

 

L’obra

"Tot esperant Godot" es un clàssic inqüestionable del teatre del segle XX i un referent del gènere de l’absurd. L'obra va ser estrenada el 1953 a París, i el 1957 es va representar la primera versió en català. L'espectacle s'ha representat, i es segueix representant, en escenaris d'arreu del món.

L’obra narra la història de Vladimir i Estragó, dos vagabunds que esperen al costat d’un arbre a un tal Godot, que no se sap ben bé qui és. Més tard, arriben Pozzo i Lucky, que tenen una particular relació d’amo – esclau. Tots quatre s’embrancaran en diàlegs tant absurds com existencials, que conviden a la reflexió sobre el sentit de la vida....o la manca d’aquest.

 

L’adaptació de Pot Teatre

La versió de Pot Teatre és musical i ha estat adaptada per Marc Angelet i musicada per Keco Pujol. La direcció va a càrrec d’Albert Gràcia, que ja du tres anys al capdavant de la companyia, apostant per una línia artística basada en l’adaptació musical d’obres reconegudes.

Després de fer un primer espectacle per públic infantil, “Els músics de Bremen” i una obra de caire familiar, “Aquí no paga ni Déu”, ara l’aposta és fer accessible per a tots els públics una obra del calat intel·lectual de la peça de Samuel Beckett, reforçant-ne la part humorística i fent-la més amena a través de les cançons.

La proposta de Pot Teatre planteja una posada en escena on el temps i l'espai son indeterminats i ahistòrics, tot i que l'espectador percebrà certs símbols que l'aproparan a un ambient que pot semblar des d'un cabaret del western antic, fins a una sala contemporània. Una altra peculiaritat d’aquesta versió de l’obra és que el personatge d’Estragó es desdobla en dos, Estra i Go, que es converteixen en una parella ben còmica amb personalitats diferenciades, però complementàries.Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,Teatre,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web