Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Catalunya registra 15.376 desocupats menys
03/07/2018 14:37:58 , BarcelonaLa xifra d’aturats/des a Catalunya ha baixat un 4% durant el mes de juny respecte el maig. En total son 15.376 persones menys a les llistes del SOC (Servei d’ocupació de Catalunya). Actualment, doncs, hi ha 370.192 persones registrades com a aturades.

Líder en tot l’estat

Aquestes dades obtingudes tornen a situar Catalunya com la capdavantera a la baixada de l’atur a Espanya, on un total de 89.968 persones ha trobat feina durant aquest passat mes de juny.

Lluny de la precrisi

Tot i portar cinc mesos en un continu descens de l’atur, els principals sindicats destaquen que les xifres estan molt relacionades amb l’arribada de l’estiu, el que pot significar contractes curts, precaris i parcials. A banda, a Catalunya actualment continuen havent-hi 125.000 persones més que al 2007 en situació d’atur.

Cursos per aturats de Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Tenim una extensa experiencia en la formació per a aturats i hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trovar fenia. Tots els cursos de Femarec están 100% subvencionats per la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web