Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec crea un escape room per al Programa Làbora
19/06/2018 15:43:34 , BarcelonaUn orientador i un formador laborals de Femarec dissenyen i implementen una escape room, com a dinàmica innovadora per a treballar l’ocupabilitat dels participants i les participants del programa Làbora.

Els dos professionals de Femarec van detectar que, cada vegada més, en els processos de selecció de personal, s’incorporen sessions més experiencials on es posa a prova al candidat de maneres inesperades, per tal de veure les seves reaccions espontànies. Així doncs, per tal de treballar la reacció a situacions imprevistes, van decidir crear aquesta activitat que, a més, serveix per interioritzar els conceptes treballats en les sessions de formació anteriors i permet avaluar les competències de les persones que hi participen.

Després d’una prova pilot de l’scape room amb personal intern de l’entitat, s’ha fet la primera sessió amb participants del Làbora. En aquesta ocasió hi ha participat tres persones, que han pogut experimentar com es posaven a prova les seves capacitats en moments de tensió i han vist quines són les competències i habilitats que tenen davant d’aquesta mena de situacions.

Finalment, per tancar l’experiencia, els participants tenen una sessió individual amb l’orientador laboral on es reflexiona sobre el succeït durant l’activitat.

Femarec i el Làbora

Femarec és entitat col·laboradora del programa Làbora que treballa per apropar al mercat de treball a les persones en situació de vulnerabilitat. A Femarec hi ha tres persones dedicades exclusivament a aquest servei: 2 tècnics d’orientació i un formador.

L’entitat porta 27 anys treballant per acostar les persones en situació de vulnerabilitat al món laboral i aquest programa és una manera més de fer-ho. L’any 2016, 986 persones van aconseguir inserir-se gràcies a la tasca de l’entitat.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web