Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Tortell Poltrona visita Pot Teatre
12/06/2018 15:35:45 , BarcelonaTortell Poltrona, el pallasso més famós de Catalunya i ambaixador de la Fundació de Femarec, ha visitat a les actrius i actors de Pot Teatre durant un assaig de la nova producció de la companyia, l’adaptació musical de “Tot esperant Godot” de Samuel Beckett.

 

Tortell Poltrona ha pogut veure en exclusiva un assaig de l’obra de principi a fi. Tot i els nervis que suposa tenir a un referent del món del Clown presenciant la funció, les actrius i actors de la companyia han fet un bon assaig. Un cop feta la representació, en Tortell, ha felicitat les actrius i actors i els ha donat alguns consells sobre com ser més pallassos, ja que Albert Gràcia, director de la companyia, vol fer una versió de l’obra en clau de clown.

 

Tortell Poltrona

 Jaume Mateu Bullich, conegut artísticament com a Tortell Poltrona és, sens dubte, el pallasso més reconegut del nostre país. Va cofundar l’ONG Pallassos sense Fronteres i és el creador del Circ Cric. Durant la seva extensa carrera ha rebut multitud de reconeixements com, per exemple, el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya l’any 2005 o el Premi Nacional de Circ de l’INAEM l’any 2013.

 

Pot Teatre

Pot Teatre és la companyia de teatre inclusiu de Femarec, formada íntegrament per actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever. La companyia du dos espectacles a les esquenes i està preparant el tercer. El seu nivell de professionalització li ha obert les portes de sales de teatre de prestigi i de diversos festivals.Tags: Teatre,discapacitat,malaltia mental,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web