Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa en la IV edició del networking del programa Làbora
15/05/2018 15:49:42 , BarcelonaFemarec va participar dilluns 14 de maig a la sessió de networking del programa Làbora que va realitzar-se al Mercat del Born. En aquest esdeveniment hi van participar 62 empreses que feien entrevistes breus als i les participants d’aquest programa d’inserció promogut per l’Ajuntament de Barcelona.

Femarec al networking

Sandra Triviño i Pol Fages són la orientadora i l’orientador laboral de Femarec que van assistir a aquest trobada, acompanyant cadascun a 14 participants. Els i les participants són usuaris i usuàries de Femarec, que reben acompanyament personalitzat per a la seva inserció sociolaboral.

Per tal de preparar la sessió de networking, les setmanes prèvies a l’esdeveniment, la orientadora i l’orientador van realitzar simulacres amb les persones participants per ajudar-los i ajudar-les a afrontar amb èxit les entrevistes. Segons Sandra Triviño, l’objectiu era que les persones participants se centressin en exposar la seva marca personal, tot mostrant el seu capital competencial.

Femarec al Làbora

Femarec és una de les entitats que participa del programa Làbora, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, coordinada entre els Serveis Socials i un equip d’experts de diverses entitats. L’objectiu del projecte és fomentar l’ocupació i apropar a les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral.

Femarec i la inserció sociolaboral

Femarec està especialitzada en l’orientació i inserció sociolaboral des de la seva creació l’any 1991. L’entitat té diversos programes per ajudar a diferents col·lectius en risc d’exclusió a assolir l’objectiu de trobar una feina. Alguns d’ells són: l’”Inout InJove”, destinat a persones d’entre 16 i 29 anys; el No t’aturis”, destinat a persones a l’atur d’entre 30 i 54 anys o el “SIOAS” per a persones amb discapacitat igual o superior al 33%.


Tags: discapacitat,ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web