Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Nous cursos subvencionats per a professionals del comerç i del màrqueting
13/04/2018 12:53:08 , BarcelonaFemarec ofereix nous cursos destinats a professionals del sector del comerç i del màrqueting. Aquests cursos estan dirigits a treballadores i treballadors en actiu (tant de règim general com autònoms) i estan 100% subvencionats pel Consorci de Formació Continua de Catalunya.

Els cursos que s’impartiran són els següents:

Aparadorisme (35 h)
L’objectiu és facilitar als treballadors del sector competències que els permetran optimitzar les seves funcions i millorar l’estat de l’establiment. Proporcionar tècniques per animar el punt de venda, realitzar promocions comercials, dissenyar rètols i cartells per a l’establiment i incrementar la rendibilitat de l’espai mitjançant tècniques creatives i potenciar la creativitat a l’hora de decorar un aparador, creant des de l’esbós inicial fins a la realització del seu aparador.

Community Manager (50h)
L’objectiu del curs és donar a conèixer les competències clau que un community manager ha d’assolir i les característiques del seu lloc de treball. Un cop finalitzat el curs, el participant o la participant serà capaç de dominar els principis del màrqueting online, utilitzar les plataformes de Social Media a nivell expert, aprendre a monitoritzar la seva marca, dominar les tècniques per a la generació de reputació online positiva, etc.

Comerç electrònic i botiga virtual (45h)
L’objectiu general del curs és presentar les formes de comercialització electrònica, dominant els paràmetres per a la venda en internet, i valorar la incidència que té el comerç electrònic per a l'economia global i el desenvolupament empresarial i dotar als participants dels coneixements bàsics per construir i mantenir una botiga virtual amb aplicacions informàtiques en xarxa de codi lliure.

Gestió de l'estrés (20h)
Aquest curs pretén capacitar a l’alumne per identificar i gestionar les diferents formes d’estrès. El participant o la participant aprendrà tècniques de reducció de l’estrès, a utilitzar mètodes i eines per organitzar el treball i per una bona gestió del temps, a conèixer els riscos, efectes i implicacions negatives de l’estrès sobre la salut, etc.

La formació continuada a Femarec

Des de 1994 Femarec ofereix cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que es centrin en oferir serveis l'atenció a les persones. Es dissenyen i implementen plans de formació adreçats a empreses de qualsevol sector que vulguin promoure el coneixement i les aptituds del seu capital humà per tal d’adaptar-se a les necessitats empresarials del segle XXI i s’imparteixen accions sociolaborals i de formació dirigides en el marc de les polítiques actives d’ocupació dels diferents ens locals.Tags: Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web