Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec signa un conveni de col·laboració amb el Consell Català de Ressuscitació
26/01/2018 12:44:49 , BarcelonaEl  passat dia 23 de Gener de 2018  Femarec va signar un conveni de col·laboració amb el Consell Català de Ressuscitació (CCR) de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

L’objectiu d’aquest conveni és impulsar accions per promoure, implantar i coordinar activitats formatives de difusió i de bones pràctiques en el Suport Vital (SV) i Ressuscitació cardiopulmonar (RCP) a l’àmbit de Catalunya.

 

Cursos certificats pel CCR que imparteix Femarec

Enguany, Femarec preveu impartir 70 accions formatives de Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació externa semiautomàtica (DEA) , formant així a més 500 professionals en actiu.

Aquests cursos seran presencials i d’una durada de 6 hores. Estan 100% subvencionats pel Consorci de formació continua de Catalunya i es realitzaran a diverses localitats de tot Catalunya.

L’objectiu d’aquesta formació és que els participants aprenguin a identificar una aturada cardiorespiratòria i adquireixin els coneixements teòrics i les habilitats necessàries per al seu tractament. També es formarà en el domini i maneig del desfibril·lador automàtic.

 

El Consell Català de Ressuscitació (CCR)

El CCR es va constituir l’any 2003 amb la signatura d’un acord entre les Societats científiques d’Anestèsia, de Cardiologia, de Medicina Intensiva i crítica, de Medicina Familiar i Comunitària, d’Urgències i Emergències i de Pediatria que pertanyen a l’Acadèmica de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

L’objectiu d’aquesta entitat és promoure, coordinar i estandarditzar les activitats formatives, de recerca, de difusió i de bones pràctiques en suport vital i ressuscitació cardiopulmonar arreu de Catalunya.Tags: Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web