Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (VIII)
02/01/2018 15:24:04 , BarcelonaDesprés d’haver tractat les preguntes més freqüents a entrevistes, més concretament sobre temes relatius a la vostra formació, la vostra experiència laboral, la vostra personalitat, la vostra vida privada, les vostres habilitats o el vostre lideratge, analitzem les preguntes relacionades amb la vostra motivació per aconseguir el lloc de treball. 


Per què vols treballar en aquesta empresa?

Aquesta és una pregunta bastant freqüent en totes les entrevistes de treball. A l'entrevistador li interessa saber quina és la teva motivació principal per entrar i, de passada, saber si t'has informat sobre l'empresa. Has d'evitar raonar amb motius econòmics, vacances, etc. i centrar-te en les qualitats de l'empresa i la possibilitat de desenvolupament que t'ofereix aquesta. En altres paraules, afalaga a l'entitat.

 

On t'agradaria veure't en cinc anys?

L'entrevistador té clar que tots volem progressar i aspirar a més. Tot i així, davant d'aquesta pregunta no has de excedir-te en pretensions i centrar-te en el teu objectiu: aconseguir la feina. Per tant, has de donar a entendre que et veus en aquesta mateixa empresa, possiblement amb més responsabilitats i havent desenvolupat les teves habilitats i crescut professionalment. També és moment per destacar que ets una persona que valora l'estabilitat, tant personal com professional.

 

Per què t’haig de contractar?

Una altra de les preguntes “premium” de les entrevistes de treball. L'entrevistador ja sap per què et deuria o no contractar, així que realment el que vol saber és el teu nivell d'autoconeixement. Arribats a aquest punt no és el moment de ser modestos. Has de demostrar que coneixes els teus punts forts amb total seguretat. Per ser més convincent et recomanem il·lustrar-ho amb situacions reals que hagis viscut que mostrin les teves capacitats.

 

Estàs participant en un altre procés de selecció? A quina empresa?

Aquesta pregunta no és massa freqüent. No obstant això, val la pena tenir preparada una resposta per si de cas, ja que és fàcil cometre errors. Tot i que la resposta lògica és dir que no, en realitat, com passa sovint, el millor és dir la veritat. Estar immersos en altres processos de selecció de treball demostra que estem duent a terme una recerca activa i que el nostre perfil interessa a altres empreses. D'aquesta manera ens convertim en un bé desitjat en el mercat laboral i suscitem atractiu per a l'empresa. No obstant això, cal deixar clar que el lloc que més ens interessa és el de la pròpia entrevista.

 

A Femarec t’ajudem a trobar treball

A Femarec ajudem a les persones en atur de Barcelona aa formar-se per poder trobar un lloc de treball, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 25 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants, dels quals 1 de cada 3 ha aconseguit b style="mso-bidi-font-weight:normal">feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web