Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (VII)
24/11/2017 11:34:32 , BarcelonaDesprés d’haver tractat les preguntes més freqüents a entrevistes, més concretament sobre temes relatius a la vostra formació, la vostra experiència laboral, la vostra personalitat, la vostra vida privada o les vostres habilitats, analitzem preguntes que us poden fer respecte al vostre lideratge al lloc de treball. 

Com motives al teu equip?0

La resposta ideal per a aquest tipus de preguntes sol ser una demostració que tens en compte al teu equip per prendre les decisions oportunes. Per exemple, dient que fas partícip al teu equip de les decisions del departament, elogies els seus èxits i els ajudes en els seus fracassos. A tots ens agradaria dependre d'una persona així a la feina.

Alguna vegada vas treballar amb algú difícil de tractar? Com ho vas resoldre?

Mai s'ha d'admetre que has tingut problemes amb un superior, és millor acceptar problemes amb companys del mateix nivell professional. En aquest cas cal mostrar una actitud professional i positiva, deixant clar que els conflictes laborals els has solucionat parlant i aparcant les diferències per aconseguir l'objectiu comú.

Amb quina freqüència et reuneixes amb els col·laboradors?

Davant d'aquesta pregunta cal respondre amb sinceritat, però sempre destacant que ens reunim per fer partícip a tot l'equip i valorar tots els aspectes conjuntament. Així doncs, hem de deixar clar que les nostres reunions són periòdiques i optimitzades, que ens serveixen per a autoavaluar-nos, planificar i no deixar cap tema sense resoldre fins a la propera reunió.

Alguna vegada has hagut de renyar a un empleat?

Sempre cal evitar parlar de termes com renyir. Cal deixar clar (si ens ha passat) que els problemes que hagis pogut tenir amb un empleat s'han solucionat parlant i analitzant la situació amb deteniment per veure com trobem una solució. D'aquesta manera demostrem que ens centrem més en buscar una solució que no en fer més bola de l'error.

A emarec t’ajudem a trobar treball

AA Femarec ajudem a les persones en atur de Barcelona a formar-se per poder trobar un lloc de treball, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 25 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants, dels quals 1 de cada 3 ha aconseguit feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web