Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa al networking organitzat pel Programa Làbora
17/11/2017 14:59:49 , BarcelonaEls orientadors de Femarec del Programa Làbora van acompanyar el passat 15 de novembre als/les participants al networking que es va realitzar al Cibernàrium de Barcelona. La jornada, organitzada pel Làbora conjuntament amb Barcelona Activa, persegueix la contractació dels col·lectius atesos corresponents als sectors que més demanda tenen durant la temporada de Nadal: el comerç, l'hostaleria, la logística i la neteja.


Èxit en les "elevator pitch"

Per a aquests esdeveniments, els nostres orientadors i les nostres orientadores seleccionen aproximadament uns 15 candidats/es perquè es presentin al networking. No obstant això, la jornada del 15 de novembre va funcionar d'una manera diferent, ja que la selecció dels candidats/es va haver de passar abans un filtre dels prospectors del Làbora. Per aquest motiu, van ser 7 els/les participants que es van presentar i que van realitzar un total de 36 entrevistes amb representants de 18 empreses diferents. Les entrevistes es van realitzar en format "elevator pitch", una metodologia de discurs de venda i promoció que consisteix a presentar-se i vendre's el millor possible en un temps límit de 5 minuts.

Els resultats obtinguts després de la jornada de networking indiquen l'èxit que va tenir per als/les nostres participants, ja que de moment -en tan sols 2 dies- al voltant del 50% dels candidats se'ls va convocar per a realitzar una segona entrevista de treball, xifra que pot anar en augment durant els propers dies.


El Làbora
El programa Làbora és un projecte que té per objectiu fomentar l'ocupació de les persones amb dificultats d'accés al mercat laboral. Mitjançant un treball en cadena entre els serveis socials i un equip d’experts, es creen uns itineraris personalitzat per a cada cas que es basen en preparar a aquestes persones de manera individual per a aconseguir incorporar-se al mercat laboral. Un cop obtenen un lloc de treball, se’ls hi fa un seguiment per veure com evolucionen dins del nou ambient laboral. A més, el Làbora disposa d’una borsa de treball on s’hi incorporen tots/es els/les participants perquè les empreses puguin trobar candidats i candidates que encaixin amb les seves necessitats de contractació laboral.

Femarec forma part del programa des de la seva creació, el 2014, per a ajudar a les persones en atur a inserir-se al mercat laboral afavorint la millora de les seves competències. Durant tot l'any 2016 es va aconseguir inserir a un total de 201 persones que van participar en el programa.

El projecte de cooperació publico-social de l'Ajuntament de Barcelona (Institut Municipal de Serveis Socials i Barcelona Activa) va ser dissenyat i gestionat en col·laboració amb ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), FEICAT (Empreses d'Inserció de Catalunya), i la Creu Roja.Tags: responsabilitat social,ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web