Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

La Castanyada: Panellets i molt treball!
31/10/2017 15:29:18 , BarcelonaCom cada any, les usuàries i els usuaris del Centre de Dia han celebrat la Castanyada desenvolupant una de les seves millors habilitats: La cuina!

 

Panellets per a tots

Avui, dimarts 31 d'octubre, els empleats i les empleades de Femarec han pogut gaudir d'una jornada treball especial, gràcies a l'obsequi que han rebut per part dels usuaris i usuàries del Centre de Dia. Demostrant un gran do per a la rebosteria, s'han encarregat de proveir a tots els centres de l'entitat amb una selecció de les seves millors creacions

 

Els panellets, un dolç tradicional de Catalunya preparat per a consumir la nit del 31 d'octubre i pel dia 1 de novembre, es feien tradicionalment de sucre, ametlles i pinyons, però en l'actualitat es fan panellets de tota mena.

 

Aquest any, els empleats han pogut degustar panellets de pinyons, de cirera confitada, de coco amb xocolata blanca, de cacau i de cafè. No obstant això, la gran novetat ha estat "El panellet aranya", un dolç amb forma d’aràcnid tan original com saborós. Una altra de les novetats d'enguany és l'ús de sucre morè en la seva elaboració, amb l'objectiu d'aconseguir uns dolços més sans i saludables.

 

El Centre de Dia

Els usuaris i usuàries no tan sols fan activitats com la dels panellets, sinó que al Centre de Dia es duen a terme moltes altres tasques per prestar assistència als usuaris i les usuàries amb Trastorn Mental Sever (TMS) que precisen d'una atenció rehabilitadora que els permeti continuar amb la seva vida laboral i social amb normalitat. D'aquesta forma, el que s'intenta aconseguir és una millora en l'autonomia personal i en el nivell de qualitat de vida d'aquestes persones. Algunes d'aquestes activitats són la parada de tasses de Sant Jordi, els lots de Nadal, o les activitats d'estiu.

 

26 anys de treball a favor dels més desfavorits

Femarec porta 26 anys treballant per la inclusió social i laboral dels col·lectius més desfavorits de la nostra societat. Oferint cursos de formació ocupacional i programes d'orientació laboral, o bé a través d'un contracte en el nostre Centre Especial de Treball, hem ajudat a més de 25.000 persones de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i aconseguit un lloc de treball per a 1 de cada 3 persones.Tags: Centre de Dia,integració laboral,Centre Especial de Treball,serveis CET,salut mental,discapacitat,malaltia mental,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web