Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (VI)
27/10/2017 11:53:28 , BarcelonaDesprés d’haver tractat les preguntes més freqüents a entrevistes, més concretament sobre temes relatius a la vostra formació, la vostra experiència laboral, la vostra personalitat o la vostra vida privada, analitzem preguntes que us poden fer respecte a les vostres habilitats i qualitats per al lloc de treball. 

 

Quines són les teves habilitats principals?

Amb aquesta pregunta has de ser sincer/a. Contesta sempre les habilitats que més dominis (sempre que tinguin relació ambla feina que faràs) i intenta obviar aquelles que creguis que no domines suficient com per a treure’n profit. Per exemple, honestedat, tenir una actitud positiva, sinceritat, predisposició, professionalitat, i habilitats de treball en equip.

 

T’has hagut d’encarregar d’alguna tasca que no fos habitual a la teva rutina?

Aquesta pregunta va dirigida a experiències laborals anteriors. La resposta adequada és un “sí” rotund, deixant clar que en certes ocasions has ajudat altres departaments amb tasques que no tenen res a veure amb la teva feina sense cap inconvenient. La polivalència és una característica molt apreciada per tothom.

 

Quant de temps trigaries a treballar amb eficàcia al nou lloc de treball?

Tot treballador necessita un període d’adaptació i, per tant, no podem contestar amb un “no” rotund. Primer cal destacar que ets una persona que s’adapta fàcilment a noves situacions i que normalment en una o dues setmanes et sents integrat/da, temps adequat per a assimilar els procediments quotidians i el pla de benvinguda de l’empresa.

 

Com compensaràs la teva manca d’experiència?

Si disposes d’aquesta experiència: Endavant! Explica el que has fet en altres llocs de treball similars o relacionats, tot deixant clar que sempre es continua aprenent. Si no tens experiència suficient, és necessari deixar clar el que pots aportar. Les empreses busquen experiència i ganes. Per tant, has de deixar clar que la teva inexperiència comporta moltes més ganes de treballar i d’aprendre.

 

A Femarec t’ajudem a trobar treball

A Femarec ajudem a les persones en atur de Barcelona a formar-se per poder trobar un lloc de treball, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 25 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants, dels quals 1 de cada 3 ha aconseguit feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web