Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (V)
24/10/2017 16:23:37 , BarcelonaDesprés d’haver-vos donat idees per respondre les preguntes més freqüents a entrevistes i també més específicament sobre la vostra formació, sobre la vostra experiència de treball o sobre la vostra personalitat, passem a estudiar qüestions que us poden fer respecte a la vostra vida privada. 

 

Però, en una entrevista de treball, em preguntaran temes personals?

Tot i que el del treball i el de la vida privada, són àmbits independents, alguns entrevistadors pregunten al respecte. El millor és respondre, perquè si no semblarà que amagues alguna cosa. Cal insistir sempre, però, en que per a tu són mons paral·lels, que no interfereixen l’un en l’altre, i que acompleixes amb ambdós.

 

Quin és el teu estat civil? Tens fills?

Com sempre, sigues sincer/a. Però, com dèiem, insisteix en què sempre tractes d’organitzar-te de la millor manera per tal de conciliar treball, família i lleure, sense que cap àmbit es vegi afectat. No tinguis por a dir que vols tenir fills o que ja els tens.

 

Tens intenció de quedar-te embarassada?

De totes les preguntes personals que et poden fer, aquesta no hauria de ser una. És un tema que no hauria d’influir de cap manera en la decisió del seleccionador, però alguns ho fan a dones en una franja d’edat habitual per ser mares. Òbviament, volen saber si a curt termini tindràs una baixa a la feina. De nou, t’aconsellem que responguis sincera i educadament, tot i que deixis clar que no et sents còmoda amb la pregunta.

 

Quines aficions o esports practiques?

Hauries de poder respondre qualsevol cosa, sempre i quan no siguin hobbies massa estranys o poc acceptats... Sobretot, és important aprofitar aquesta pregunta per demostrar que et relaciones amb altres persones en el teu temps de lleure, la qual cosa significarà que tens facilitats pel treball en equip.

 

Fumes?

Abans fumar era el més normal del món, però avui dia la realitat ha fet que es miri amb millors ulls als no fumadors. Com en les preguntes anteriors, negar-se a respondre pot fer que sembli que amagues alguna cosa. El millor és dir la veritat, i si ets fumador, el millor és incidir en que només ho fas fóra de l’horari laboral. Si no pots acomplir amb aquesta promesa, almenys sí que hauries d’incidir en que acceptaràs fumar en els moments que l’empresa ho contempli i que no tindràs cap problema en recuperar el temps perdut.

 

A Femarec t’ajudem a trobar treball

A Femarec desenvolupem formació i acompanyament en la recerca de treball per a persones a l’atur de Barcelona, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant els nostres 25 anys de trajectòria, hem atès a més de 20.000 participants i 1 de cada 3 ha aconseguit una feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web