Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Cuatrecasas fomenta el treball de persones amb discapacitat
20/10/2017 12:13:39 , BarcelonaCuatrecasas ha col·laborat aquest any 2017 amb Femarec per poder dur a terme itineraris d’inserció per a 20 participants amb discapacitat.

 

Un projecte per trobar feina

Cuatrecasas va recolzar, en concret, el nostre projecte Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat (SAO), un programa ideat per abordar d'una manera personalitzada la inserció laboral. En el seu marc, el participant, juntament amb el tècnic d'inserció de referència, treballen els elements que puguin dificultar o facilitar la recerca i/o manteniment d'una feina. També inclou la promoció d’actuacions de prospecció del mercat de treball per facilitar la inserció laboral.

 

Dificultats per accedir a un lloc de treball

Aquest servei neix del fet que hi ha persones que, per determinades raons específiques, necessiten d'un tipus d'atenció diferenciat, per exemple, al que ofereix la formació convencional. Aquesta gent, necessita el complement de programes i serveis que tinguin presents tot els sistemes que l’afecten (família, salut, formació...), factors que afecten la seva ocupabilitat, tant si actuen com barreres com si ho fan com facilitadors, per a treballar-los a fons amb l'objectiu d'incrementar les seves possibilitats d'èxit en el camí de la inserció sociolaboral.

 

En concret, pel que fa a les persones beneficiàries d’aquest tipus de SAO, poden ser persones amb discapacitat intel·lectual, amb trastorn mental, amb discapacitat física, pluridiscapacitat o patologia dual. Depenent del individu, en tot cas, pot necessitar una adaptació del material formatiu per tal de facilitar-ne la comprensió i procurar un aprenentatge significatiu; que s’incideixi en la conformació dels grups per tal de fomentar i millorar les habilitats interpersonals, així com l’autoconcepte; una coordinació més freqüent amb serveis assistencials, família i/o referents; una reorientació del seu perfil professional...

 

Cuatrecasas, recolzant el treball de persones amb discapacitat des del 2006

Cuatrecasas, des del 2006, recolza el projecte de Femarec. Gràcies a la col·laboració d’aquest despatx d’advocats, centenars de persones amb discapacitat han millorat la seva ocupabilitat i, bona part d’ells, ha aconseguit o pogut mantenir una feina. Amb aquest tipus de mesures, Cuatrecasas demostra la seva responsabilitat social corporativa i el seu compromís amb la nostra voluntat de fer un món més just i solidari.


 Tags: responsabilitat social,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web